Skip to main content

Plaže

U blizini našeg Hotela

PLAŽA PRŽNO

Ako ste u potrazi za tihim mestom za opuštajući odmor - čistu plažu, šumu maslina i lagani ritam života – Pržno Vam idilično stvara ovu atmosferu. Ovaj mali gradić se nalazi u mirnoj uvali, zaštićen od morskih talasa i vetrova sa tri kamena grebena od kojih na jednom možete vidjeti staru kulu. Naselje je nastalo na mjestu ribarskog sela, što se jasno vidi u arhitekturi zgrada. Sada je grad postao malo, ali popularno turističko naselje.

SVETI STEFAN

Najpoznatije mjesto Crne Gore je malo poluostrvo Sveti Stefan nastanjeno kućama iz 15tog vijeka, naspram Vile Miločer, elegantne kamene rezidencije koja se nalazi na Miločerskoj plaži – nekadašnja ljetnja rezidencija Kraljice Marije Karađorđević. Ovo divno mjesto nalazi se na samo 300 metara od hotela.

PLAŽA KAMENOVO

Plaža Kamenovo je pravi biser crnogorske obale. Nalazi se u maloj prirodnoj uvali između Bečića i Pržnog udaljena od buke i gužve grada. Kamenovo je specifično po raznovrsnoj ponudi posjetiteljima od zabave i uživanja do odmora. 2019 je zvanično proglašena najboljom plažom u Crnoj Gori.

PLAŽA DROBNI PIJESAK

Plaža Drobni pijesak se nalazi sjeverno od Petrovca između Svetog Stefana i Reževića. Plaža je 250 metara dugačka sa blijedo zlatnim pijeskom i prozirnom vodom koja je idealna za plivanje. Najpoznatija po svojoj čistoj vodi pa je dobila i plavu zastavicu.

© Hotel & Apartments HEC Residence Miločer. All rights reserved. Web system by Emarket1ng.net.